divendres, 27 de març del 2009

Cartell "Com ser millors pares"


 

El proper dia 2 d'abril a 2/4 de 10 del vespre al menjador de la Llar d'Infants, tindrà lloc la xerrada: "Com ser millors pares" a càrrec de Raimon Solà, assessor personal i autor del llibre "Com ser feliç cada dia".

 



--
Enviat per APA ESCOLA SANT LLUIS a APA DE L'ESCOLA SANT LLUÍS el 3/26/2009 09:26:00 PM



Consigue el nuevo Windows Live Messenger Pruébalo

dijous, 26 de març del 2009

XERRADA

 

"COM SER MILLORS PARES"

 

Intel.ligència essencial:

 

rebem el que donem

 

a càrrec de: Raimon Solà

 

dijous 2 d'abril

 

al menjador de la llar d'infants

Passeig, 27

 

Organitza l'AMPA de l'Escola St. Lluís

 

oberta a tothom

 


CONVOCATÒRIA

CONVOCATÒRIA 30/3/09 21:30H.

Ordre del dia

_1. Aprovació acta anterior.

_2. Eulàlia Purtí ens parlarà de:

- Portes Obertes de ESO i de les properes de Batxillerat

- Valoració de la USES

- Col.laboració Biblioteca i Inauguració

- Tema Irene.

_ 3. Resum reunió de AMPES del 26-3-09 (Dolors).

_ 4. Ajuts del Departament (Aïda i Xavi)

_ 5. Carta presentada al SSTT.

_ 6. Tema Antenes -Com ens posicionem??-

_ 7. Base de dades pares (Vicky, Montse i Xavi)

_ 8. Comencem a parlar de la venda llibres??? (Comissió).

_ 9. Precs i Preguntes.

_ 10. BONA NIT I A DORMIR!!!!!!!

dimecres, 18 de març del 2009

CARTA SSTT

Us informem que ja s'ha fet arribar la carta al SSTT. Tan bon punt en tinguem una resposta us informarem.

Recordar-vos que podeu participar a la Junta de l'AMPA, ens trobem el primer dilluns de cada mes a les 21:30 a la biblioteca de l'IES. Com a cas excepcional la propera reunió és el 30 de març.

Salutacions

AMPA IES MANUEL BLANCAFORT

dijous, 5 de març del 2009

SIGNATURES

Bona tarda a tothom,

Amb aquest correu us faig arribar la carta que es va aprovar a la Junta de l'AMPA, per fer arribar als SSTT. La podeu trobar també al blog de l'AMPA (des de la web de l'IES).

A partir de demà al matí i fins el proper divendres 13 de febrer restarà a la disposició de qui la vulgui signar, a la consergeria del mateix IES.

Agrairíem en feu la màxima difusió possible via @, telèfons etc..

Atentament

AMPA IES MANUEL BLANCAFORT

CARTA SSTT

Associació de Mares i Pares d'Alumnes NIF: G08762056

IES Manuel Blancafort

Onze de Setembre 29

08530 La Garriga

La Garriga, 2 de març de 2009

A l'atenció del Director de Serveis Territorials Maresme-Vallès Oriental:

Senyor Josep M. Fernández Corominas,

Ens adrecem a vostè com a pares i mares dels alumnes de l'IES Manuel Blancafort de la Garriga per a comunicar-li el nostre neguit i preocupació pels esdeveniments que darrerament s'han produït al centre, dels quals ja en té coneixement pels informes que la Direcció li ha fet arribar .

La nostra preocupació és doble:

Per una banda, és evident que un incendi, per petit que sigui, suposa una situació de perill per ell mateix; però aquí hi hem d'afegir que en tractar-se d'un centre públic i haver d'activar el Pla d'Evacuació comporta uns riscos implícits afegits. I el més preocupant és la reincidència dels fets, mostra clara que no és una simple bretolada que se'ls ha escapat de les mans. Tot plegat ens fa témer per la seguretat dels nostres fills.

Per altra banda, ens preocupa l'ambient de malestar que han generat aquests fets dins de la comunitat educativa i que alteren el bon funcionament del centre tant a nivell acadèmic com de convivència.

Creiem que els fets són suficientment greus perquè el Departament d'Ensenyament posi a disposició dels òrgans rectors del centre tots els mitjans necessaris, tant econòmics per a l'adequació de les instal·lacions de seguretat: sortides d'emergència, polsadors d'alarma i detectors de fum a les plantes on no n'hi ha, com humans, per a poder aclarir les causes d'aquests episodis tan lamentables i així poder tornar a la normalitat acadèmica i de convivència a la qual els nostres fills tenen dret i per la qual el centre sempre s'ha caracteritzat.

Esperem que la seva l'actuació sigui el més eficient i ràpida possible i demanem una resposta informativa sobre les mesures que des d'Ensenyament s'estan portant a terme, el més aviat possible.

Atentament,

AMPA IES Manuel Blancafort i

Signatures adjuntes

dimarts, 3 de març del 2009

ÚLTIMES PLACES

 

NOMÉS QUEDEN 7 PLACES PER ANAR AL TEATRE EL DIA 20 ADJUNTO INFORMACIÓ MÉS AVALL. SI ALGUNA PERSONA ESTÀ INTERESSADA S'HA DE FER EL PAGAMENT A L'IES ABANS DE DIJOUS. RECORDO QUE ESTÀ OBERTA A PARES, MARES, ALUMNES, AVIS, AVIES, TIETS I TIETES.

 

 

Generalitat de Catalunya

Departament d'Ensenyament

Institut d'Educació Secundària

Manuel Blancafort

 

Av de l'onze de setembre, 29

08530 La Garriga

Tel. 93 871 55 03

Fax 93 871 60 60

e-mail: a8035222@centres.xtec.es

http://www.xtec.es/ies-manuel-blancafort/

 

                                                                  La Garriga, 13 de gener de 2009

 

 

 

Benvolguts pares,

 

Per al divendres 20 de març a les 8 del vespre tenim programada una sortida al Teatre Nacional de Catalunya (TNC), a Barcelona, per anar a veure "L'Inspector", considerada la millor i més divertida comèdia de Nikolai Gógol, en versió lliure de Jordi Galceran i dirigida per Sergi Belbel. A l'espai d'Internet http://www.tnc.cat/ca/l-inspector, trobareu tota mena d'informació sobre l'obra.

 

Aquesta sortida ha estat pensada per als alumnes de 1r i 2n d'ESO, encara que també reservem algunes entrades perquè puguin apuntar-s'hi alumnes d'altres cursos, i aquells pares que gaudeixin amb el bon teatre i vulguin passar-hi una  estona agradable. L'entrada més l'autocar, que ens recollirà a les 6.30 de la tarda a la Plaça del Silenci de La Garriga i ens tornarà a deixar a quarts de dotze, costa 28 euros.

 

Encoratgem especialment els alumnes de 1r i 2n d'ESO perquè hi assisteixen, ja que pensem que una bona obra teatral també contribueix la seva formació.

 

Per confirmar l'assistència del vostre fill/a, cal que efectueu l'ingrés, que l'alumne/a porti els diners en metàl·lic a Secretaria. Tingueu en compte que a partir del 13 de febrer no podrem admetre-us cap més sol·licitud, ni tampoc retornar-vos cap entrada, perquè ja haurem efectuat la contractació tant de l'autocar com de les localitats.

 

 

Cordialment,

 

 

 

 

Departament de Llengua Catalana i Literatura.

 

 

 



¡Ya está aquí Windows Live Spaces! Ahora podrás crear fácilmente tu propio sitio Web. Pruébalo